2022ko urriaren 17a, Miramar Jauregia, Donostia
Jan, edan, bidaiatu

Turismoari eta Gastronomiari buruzko 1. jardunaldia

Ekitaldiari buruz

Turismoari eta gastronomiari buruzko mahai-inguruak
  • Erakundeak eta kultura gastronomikoen babesa
  • Bertako produktua, benetako iraunkortasuna
  • Hotelen sukaldaritzaren zeregina kultura gastronomiko nabarmeneko helmugetan
  • Prestakuntza da ostalaritzaren eta ostatuen prestigioaren gakoa
  • Pintxo Institutua
  • Zer behar du helmuga batek jateko, edateko eta bidaiatzeko leku gisa aukeratua izateko

Ekitaldia hasteko geratzen den denbora
Ikusi egitaraua Eman izena orain

5

Mahai-inguru

26

Hizlari

100

Partehartzaile

1

Lan-egun

Egitaraua

2022ko urriaren 17a

9:30 - 9:45
9:45 - 10:00
10:00 - 10:40

1. mahaia
Erakundeak eta kultura gastronomikoen babesa.

Marisol Garmendia

Ekologiako, Osasun Publikoko, Garapen Ekonomikoko eta Enpleguko zinegotzi ordezkaria, Donostiako Udala

Antonio Jiménez

Zuzendaria, Turismo Sevilla

Kino Martínez

Idazkari Nagusia, Gipuzkoa Ostalaritza Elkartea

Mayre Modrego

Gerentea, Eurotoques


10:40 - 11:20

2. mahaia
Bertako produktua, benetako iraunkortasuna.

Soledad Bravo

Turismo Zerbitzuetako kudeatzailea, Bartzelonako Diputazioa

Arantza Madariaga

Zuzendaria, Elika Fundazioa

Iker Goiria

Gipuzkoako Foru Aldundiko Turismo zuzendari nagusia


11:20 - 12:00
12:00 - 12:40

3. mahaia
Hotelen sukaldaritzaren zeregina kultura gastronomiko nabarmeneko helmugetan.

Manel Casals

Zuzendari Nagusia, Gremi d'Hotels de Barcelona

Cuque Illa

Zuzendaria, Hotel NH Collection Aranzazu

Raúl Fernandez

Lehendakaria, Hotel Arbaso

Enrique Fleischmann

Chef zuzendaria, Fleischmann’s cooking group


12:40 - 13:30

4. mahaia
Prestakuntza da ostalaritzaren eta ostatuen prestigioaren gakoa.

Iñaki Gorostiaga

Zuzendari nagusia, Escola Superior de Hostaleria de Barcelona

Izaskun Zurbitu

Kudeaketa eta negozio arloko koordinatzailea, Basque Culinary Centre

Mikel Ubarrechena

Presidentea, Gipuzkoa Ostalaritza Elkartea

Beatriz Barba

Turismo irakaslea, Cebanc


13:30 - 14:00

5. Mahaia
Pintxo institutua.

Amaia Ortuzar

Jesús Santamaría

Patxi Bergara

Borja García Argüelles


14:00 - 15:30
15:30 - 16:45

Hizketaldia
Zer behar du helmuga batek jateko, edateko eta bidaiatzeko leku gisa aukeratua izateko.

Mikel Iturriaga

Kazetari gastronomikoa

Gabriella Ranelli

Fundatzailea, Tenedor Tours

Ander González

Chef, Astelena Jatetxea

Araceli de la Horra

Ekonomia, enplegua, merkataritza eta turismoa sustatzeko zuzendaria, Gazteizko Udala

Marti Buckley

Kazetaria eta Blogger gastronomikoa

Cristina Lagé

Turismo jasangarriko zinegotzia, Donostiako Udala


16:45 - 17:00

Egoitza

Aparkalekua

Egoitzak oso aparkaleku gutxi ditu eta, beraz, garraio publikoa edo taxia erabiltzea gomendatzen da.

Miramar jauregia

Mirakontxa pasealekua 48, 20007 Donostia, Gipuzkoa

Egoitzaren webgunea ikusi

Otorduak

Ekitaldira bertaratzen diren guztiei kafea eta bazkaria zerbitzatuko zaie.

Antolatzailea