2022ko urriaren 17a
Ekologiako, Osasun Publikoko, Garapen Ekonomikoko eta Enpleguko zinegotzi ordezkaria, Donostiako Udala
Zuzendaria, Turismo Sevilla
Idazkari Nagusia, Gipuzkoa Ostalaritza Elkartea
Gerentea, Eurotoques
Turismo Zerbitzuetako kudeatzailea, Bartzelonako Diputazioa
Zuzendaria, Elika Fundazioa
Gipuzkoako Foru Aldundiko Turismo zuzendari nagusia
Zuzendari Nagusia, Gremi d'Hotels de Barcelona
Zuzendaria, Hotel NH Collection Aranzazu
Lehendakaria, Hotel Arbaso
Chef zuzendaria, Fleischmann’s cooking group
Zuzendari nagusia, Escola Superior de Hostaleria de Barcelona
Kudeaketa eta negozio arloko koordinatzailea, Basque Culinary Centre
Presidentea, Gipuzkoa Ostalaritza Elkartea
Turismo irakaslea, Cebanc
Kazetari gastronomikoa
Fundatzailea, Tenedor Tours
Chef, Astelena Jatetxea
Ekonomia, enplegua, merkataritza eta turismoa sustatzeko zuzendaria, Gazteizko Udala
Kazetaria eta Blogger gastronomikoa
Turismo jasangarriko zinegotzia, Donostiako Udala
Egoitzak oso aparkaleku gutxi ditu eta, beraz, garraio publikoa edo taxia erabiltzea gomendatzen da.
Ekitaldira bertaratzen diren guztiei kafea eta bazkaria zerbitzatuko zaie.